Een blik naar 2022

Read in English

Waar zal ik met mijn blog naartoe gaan of waar zal mijn blog me brengen in 2022? Dat is een interessante vraag om over na te denken. Ik denk dat vorig jaar een uitzonderlijk jaar was voor mijn website. Ik wil daar niet te veel op ingaan omdat ik daar al een verhaal over heb gedaan, maar het zal waarschijnlijk een impact hebben op de groei van volgend jaar. Het komende jaar zal voor mij meer in het teken staan van werk- en persoonlijke ontwikkeling.

Vorig jaar heb ik mijn blog naar een nieuw niveau getild, nu ben ik van plan hetzelfde te doen met mijn carrière.

Dat betekent zeker niet dat ik volledig zal stoppen met schrijven, maar ik verwacht meer energie in een werkende carrière te steken. Ik heb echter gezien dat nieuwe banen vaak een bron van inspiratie zijn voor nieuwe verhalen. Dus waar zal ik mijn blog in 2022 naartoe brengen? Als het me lukt om hetzelfde aantal views te hebben als in 2021, dan ben ik heel blij. Ik hoop dat het me lukt om over één klimbestemming te schrijven, nog een paar interviews te doen en die serie misschien af te sluiten met een conclusie en ik hoop een paar goede inspirerende stukken te schrijven.

Maar dan de diepere vraag; Waar brengt mijn blog me heen?

Waar ik vooral op hoop, is dat mijn inhoud het bewijs is van mijn capaciteiten voor elke potentiële werkgever. Jarenlang was ik erg onzeker over mijn schrijven. Tijdens mijn studie landschapsarchitectuur worstelde ik met het toevoegen van schrijven aan mijn ontwerpen. Docenten maakten er opmerkingen over en als ik in projectgroepen werkte, liet ik anderen het schrijven doen terwijl ik de lay-out deed. Mijn dyslexie zat altijd in mijn achterhoofd, denkend dat ik niets waardevols kon schrijven.

Dus toen ik mijn blog begon, nu 5,5 jaar geleden, had ik geen verwachtingen van mezelf. Ik schreef gewoon wat in me opkwam. Ik had niet verwacht dat ik jaren later zoveel plezier zou beleven aan schrijven en er succesvol in zou zijn. Ik ben zo blij dat het simpele feit van het starten van een website me heeft gebracht waar ik nu ben.

One Reply to “Een blik naar 2022”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: