Wanneer, niet als!

Read in English

Ik heb gemerkt dat veel mensen denken in als. Er was een lange periode dat ik dat zelf deed. Onlangs raakte ik erg gefrustreerd toen ik een persoon hoorde praten over als hij dit had, dan zou hij dat doen. Ik realiseerde me meteen dat al deze prachtige dromen die hij had nooit zouden uitkomen. Ik dacht dat ik daarom gefrustreerd raakte. Toen dacht ik terug aan hoe ik aan het nadenken was over hoe ik een jaar door Europa wilde reizen, ik dacht niet als. Ik zat te denken wanneer.

Ik zei tegen mezelf; wanneer ik 10.000 euro heb, kan ik een jaar reizen.

Dus dat is wat ik ging doen. Ik had een meetbaar doel dat volledig haalbaar was.

Dit is slechts mijn korte advies voor jou. Als je bepaalde dingen in het leven echt wilt, denk dan aan wanneer, niet als. Volg het wanneer met een haalbaar doel en doe zoveel mogelijk moeite om het te bereiken. Probeer te volledig te stoppen met denken in als, tenzij je van dagdromen houdt. Ik weet dat mijn leven zoveel meer voldoening geeft sinds ik op deze manier denk. Trots dat ik een doel heb bereikt en enthousiast om een nieuw doel te stellen.

2 Replies to “Wanneer, niet als!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: