2019 Een geweldig jaar tot een einde

Read in English

Een jaar en 50 blogs verder kan ik zeggen dat dit een geweldig jaar is geweest. In een opwelling besloot ik dat ik één blog per week zou posten. Ik heb het bijna gehaald maar eind november werd ik getroffen door een schrijversblok. Ik had ideeën, maar zodra ik eraan begon te werken, leken ze leeg en saai. Dus gaf ik mezelf een pauze en drie weken later miste ik het schrijven. Ik pakte mijn pen opnieuw op, zodat ik het jaar kon afsluiten zoals ik het begon.

Ik ben erg dankbaar voor alle steun die ik van jullie heb gekregen. Sommigen reageerden op mijn blog of op Facebook, wat soms tot interessante gesprekken leidde. Anderen zijn stille supporters geweest door elke post te lezen. Ik kwam er pas achter toen we elkaar opnieuw zagen. Ik wil iedereen bedanken die de afgelopen jaren in mijn verhalen is verschenen. Jullie zijn degenen die me op zoveel verschillende manieren inspireren.

Vandaag kijk ik terug op mijn meest succesvolle posts en merk ik iets op.
  1. Belgian Ardennes
  2. Rock climbing in Malta
  3. Climbing in Paklenica National Park
  4. Kalymnos, rock climbing heaven
  5. Crete, the climbing experience

Alle blogs gaan over klimbestemmingen. Dus nu, na meer dan drie jaar bloggen, denk ik dat ik mijn niche heb gevonden. Volgend jaar hoop ik meer te schrijven over klimmen. Hoe ik van plan ben dat te doen, zal je lezen in een andere post.

De verhalen die ik schreef maakte me meer en meer bewust van de problemen met betrekking tot klimaatverandering. Op een gegeven moment moest ik mezelf vertellen dat het leven meer is dan alle milieuproblemen, of niet? Wat ik ook echt leuk vond, waren mijn verhalen over mijn leven in mijn caravan. Elke keer als ik er met iemand over praat, zijn ze verbaasd. Nu anderhalf jaar geniet ik nog steeds van de meeste momenten. Het beste deel is dat het mijn leven zoals ik het nu leef mogelijk maakt.

Niet zo lang geleden had ik grote plannen voor mijn blog voor volgend jaar, waarop ik tot drie keer per week had willen posten. Na mijn schrijversblok, veranderde dit beeld. Ik zou heel blij zijn als ik het nog een jaar volhoudt om eens per week een blog te plaatsen. Ik hoop het aantal views op movesbynature.com te verdubbelen tot 8000. Ik heb bijna mijn doel voor 2019 bereikt om het aantal views te verdubbelen. Dus ik hoop dat ik deze trend kan voortzetten.

Dus nogmaals bedankt voor alle steun die ik het afgelopen jaar heb ontvangen. Elke vorm van ondersteuning voor het volgende jaar is zeer welkom. Ik wens jullie allemaal een prachtig 2020 en hoop je volgende jaar weer te zien.

One Reply to “2019 Een geweldig jaar tot een einde”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: