Te zijn of niet eigen baas te zijn, dat is de kwestie

Read this in English

Begin september startte ik een nieuwe baan en ik was me ervan bewust dat het enige tijd kostte om me aan te passen aan nieuwe collega’s en een nieuwe baan. Maar omdat ik niet fulltime aan het werk was, was ik ook heel erg gefocust op het vinden van klanten voor Moves By Nature. Dingen waren behoorlijk hectisch in mijn hoofd. Ik wilde succesvol zijn, zoals de mensen in de youtube-video’s of die populaire bloggers of misschien zelfs de mensen op tv. Als ze op hun manier succesvol kunnen zijn, kan ik het zeker op de mijne zijn. Ik heb passie voor iets toch?

Dus ik doe dit werk gewoon er gewoon bij en over een tijdje zal ik die geweldige ranger zijn.

Mijn hoofd zat vol met willen en moeten. Ik sprong van het ene idee naar het volgende, terwijl ik tegelijkertijd een nieuwe baan begon en Moves By Nature op gang probeerde te krijgen. Ik merkte dat ik elke stap en elke beweging die ik maakte analyseerde. M’n geest was constant bezig en ik kon het niet meer stoppen.

Ik sprak met een zeer goede vriend van mij en samen concludeerden we dat ik het echt een tijdje moest loslaten. Ik stopte met werken aan Moves By Nature en probeerde me meer te concentreren op het leven in het moment en alleen dingen te ervaren in plaats van na te denken over hoe ik mijn activiteit van de dag kon gebruiken voor meer dan alleen ontspanning.

Zodra ik het in de wacht had gezet, ben ik veel meer fysiek actief geweest, terwijl ik tegelijkertijd veel dingen heb gedaan die als niets doen kunnen worden gecategoriseerd, zoals lezen en tv kijken. Nu ik ongeveer anderhalve maand bezig ben met dingen doen waar ik zin in heb en niet met wat ik denk dat ik moet doen, kan ik zeggen dat mijn hoofd wat is gekalmeerd.

Ik denk dat ik niet in staat ben om een ​​eigen bedrijfje te runnen. Ik heb iemand nodig die goed is in het vinden van klanten. Ik ben gewoon te vriendelijk en ik wil niemand lastig vallen.

Aan de andere kant heb ik deze geweldige baan gevonden waar ik echt van geniet. Ik kan mijn vaardigheden op een heel leuke manier gebruiken en biedt tegelijkertijd een kans voor mij om te groeien. Elke dag is anders, wat mij perfect past. Ik weet nog steeds niet helemaal zeker wat ik met Moves By Nature moet doen, maar voorlopig wil ik teruggaan naar het bloggen schrijven om de reden dat ik er van geniet en niet wat ik ermee kan bereiken.

Ik ga zeker niet de ideeën die ik tot nu toe gehad weggooien. Voor nu staan ​​ze in de wacht. Als er een goede kans voorbij komt, zal ik er zeker over nadenken.

Ik ben erg blij met alle lezers die ik heb en ik ben heel erg benieuwd wat je denkt. Laat hier een bericht achter of op Facebook. Bedankt iedereen!

 

One Reply to “Te zijn of niet eigen baas te zijn, dat is de kwestie”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: